Design
Research
Tekst
Redaksjonelt ansvar
Prosjektledelse

form

NCE Media

Medieklyngen – med over 100 medlemsbedrifter – er verdensledende innen XR, grafikk, AI, virtuelle studioer, kringkastings- og IP-basert broadcast, robotikk og verktøy for arbeidsflyt og visuell historiefortelling.

Teamet i FORM har vært tett på medieteknologi-klyngen helt fra tiden før administrasjonen i NCE Media sammen med miljøet flyttet inn på Media City Bergen. Det ærefulle oppdraget med å samle inn og formidle historien deres landet kanskje nettopp derfor på FORM, og mediet vi sammen ble enig om var noe så tidløst som i bokform – et format teamet vårt har lang erfaring med.
     Historien Fra Nøsterkaien til verden starter med at internasjonale MGP ble arrangert i Grieghallen i 1986 via TV2-konsesjonen i 1991 frem til at klyngen i dag består av 110 små og store selskap som befinner seg i det absolutte, internasjonale toppsjiktet av medieteknologisk innovasjon. Boken på 208 sider utkom i et opplag på 1750 kopier desember 2020, og ble bl.a. både tatt inn av bibliotek og diverse utdanningsinstitusjoner.

Design
Research
Tekst
Redaksjonelt ansvar
Prosjektledelse